Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gild på nipoli

i lågans ljus såg jag ditt leende
smattrande flikar i dörrens post
bevare dej och förglöm mej
muntliga svar vi aldrig finna
förutom den som kallas dinga
nattens varma strålar oss samman
likt ett moln av av gas

tanken fanns men ingenstans
vimlande dans och du fick en chans
konungens tall och björkens ris
i ultraviolett skepnad
förlöstes i all hast och din ljuva stämma
förblev bränd som en kamel

det var precis så sjukt gild,
på Nipoli




Fri vers av Carl Thomas
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-18 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Thomas
Carl Thomas