Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solen har hittat hem till mig.


Vårkaos


mitt köksfönster ramar in
alla årstiders baksidor
men jag älskar kontrasterna,
i min svenska tillvaro

att varje år vakna till liv igen
efter att ha spenderat timmarna,
i garderoben
;vinterhalvåret

all empati till de stackare som
missat vårens dansande känslor
små stormar i tankarna och blommor,
över ensamheten

*

min vårs absurditet kan inte,
fångas av patetiska ord

;jag slår sönder meningar med hammare, samlar bitarna i handflatan och ger dem till dig




Fri vers av Louisedottern
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-25 13:02



Bookmark and Share


    tehdog
det här är riktigt bra simon. Flytet speciellt, många fina vokalrim. Älskar "alla årstiders baksidor", det är jävligt snyggt. Avslutet är också skarpt. Gör din grej av mig liksom. Jävligt bra.
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern