Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En clown för dina ögon

 
En clown utan smink
står gråtande
bland de tysta orden

läppar i mimik
hånar
den bortgjorde




Bunden vers (Haiku) av Daniel_78 VIP
Läst 1088 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-09 19:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"läppar i mimik" kusligt! här på din sida kan man dyka in på måfå och hitta en godis varje gång, hehe
2011-01-24

  swimsus@gmail.com
För mig handlar denna om betraktande och synsätt.
Läppar i mimik som brukade vara clownens finns
istället på "publiken", vända till åtlöje.
Hm..Avskyr clowner men känner faktiskt sympati här..
Vilket öde..Skickligt & berörande skrivet.
2005-11-10

    ej medlem längre
Ja, fullträff mitt i hjärtat!
2005-11-09

  Hans w-art Westlund VIP
clownen gråter osminkad och ensam.. men i din dikt är han dessutom hånad. grymt öde och starka ord. dina ord är starka. tack.
2005-11-09

  Bodil Sandberg
Mycket starkt - den kryper under huden..
2005-11-09

    Miranda
kallt ... rysande bra!!
stackars mobbade clown:(
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP