Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag omfamnar mig som litet barn

Mina
sår

i min
själ

skär som
rakbladsvassa

knivar

jag känner mig
som ett enda gapande sår

sätter mig
ner

andas
djupt

i acceptans

låter helandet
börja

släpper
efter

förstår

att jag inte kan
hålla tillbaka dessa känslor

låter skriket
av smärta

förtvivlan

stiga upp från
djupet av mitt inre

låter mig som litet barn
få finnas till

omfamnar

det som aldrig
blev omfamnat

helandet
kan ta sin början.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-26 09:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Modskriven
modskrift
som tar tag i
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e