Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en som inspirerar

Jag minns smärtan
då jag var 14
Jag minns osäkerheten
komplexen
rädslan
grupptrycket

Jag minns även
när jag var 25
livserfarenheten lärde
smärtan gjorde att jag
växte när jag kunde
hantera den

Jag minns 30
när rädslan fanns
att alltid få leva ensam
utan relation
utan barn
utan liv
bara ensamheten

Många dumheter
görs i rädsla
när avsaknaden
av självkänslan
är ett faktum

Jag minns 40
då plötsligt livet sa
Jag skiter i alla andra
Äntligen gör jag som jag vill
och bryr mig inte om
vad andra tycker

Om jag inte duger
som jag är
så får det vara.

Nu när jag är 50
önskar jag
att jag kunde förmedla
till er ungdomar
det jag lärt i livet
genom erfarenhet.

Ibland gör det ont att leva
Men oftast går man starkare ur

Jag önskar du inser
hur mycket värd du är
för dig själv
och inte förlitar dig
på att alla andra ska tycka

För dom
har förmodligen samma tankar
som du.

Älska dig själv
för alla
är förmodligen upptagna
med att försöka älska
sig själva.

När du har kärlek
till dig själv
kommer även
kärleken från andra
för det är först då
du kan se den.




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 705 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-26 20:47



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Nog kan du förmedla det här är jättefina kloka rader!!!

När du har kärlek
till dig själv
kommer även
kärleken från andra
för det är först då
du kan se den.
2010-04-26

  aol
tack för att du delar med dig av kärlek visdom,
2010-04-26

  Freeman
"När du har kärlek
till dig själv
kommer även
kärleken från andra
för det är först då
du kan se den"

dessa ord rymmer så oändligt mycket sanning och kärlek!
tack för att du påminner om hur det verkligen är, i livet
2010-04-26

  Freeman
Vilka ord!!!!!! Tack för allt du delar med dig här, helt fantastiskt!
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt