Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag verklig?


Undrar ett Minne.
Lika verklig som nästa
Tanken kommenterar.
Jag känner därför finns Jag
Jag styr i det fördolda…

…Kungariket där
Erfarenheterna
är sagor fulla
av fantasi, kryddade av
världen du upplever, med

Bottenredning av
Jaget; som är hemlig som
James Bond, FBI.
Tror du jag finns behöver
Vi aldrig säga The End




Fri vers av Taggsvamp
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-26 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp