Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKISSAR PÅ LIVET



Skissar på livet som tickar på
tror mina fotsteg får visa vägen.

dit mot nya mål

Upplevelse sannskrift gränser
drar jag över med mina ord ,

älskade liv strålar lyser upp
vägen jag ska gå i ro,

våga vinna ta plats

målar livet med händer och
penslar och ord intrycken av
moder jord den vackra plats,

mina ögon ser skönhet


livet mo amor




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 264 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-26 21:01



Bookmark and Share


  Hans Christian
Vacker text. Bravo.
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen