Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Putsa mig försiktigt förlamad.

likt vatten, tränger du in i alla dolda vrår
där du rinner i varje spår utav själen,
alla böjda brustna ben





putsa mig försiktigt förlamad
i dina händer





en förnimmelse av smaker
inuti ett spektrum av nyanser,
där impoderande en skälvning av värme





när spröda svala läppar möttes






här trasslades en enklare värld sönder
men intill, satt vi och spelade ändarna i trådarna
med alltid samma mönster



det hördes melodier i mitt rum,
sekunder av oändligheter som tystnade,
och ett eko av ständigt lyssnande






sen fanns det inga tider,
bara stunder om du minns

av små cirklar bland fotsteg i natten





Fri vers av StepUp
Läst 387 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-26 22:15



Bookmark and Share


  surface to air
"det hördes melodier i mitt rum,
sekunder av oändligheter som tystnade,
och ett eko av ständigt lyssnande"

Så vackert och vemodigt du skriver!
2012-09-26

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Det känns som om orden svävar. Mycket fint. =)
2010-04-27

  Gawain VIP
Rymligt och vackert, nästan voluminöst. Härligt.
2010-04-26

    HiPpIe
Den passade mig så otroligt bra ikväll. Tack!

"det hördes melodier i mitt rum,
sekunder av oändligheter som tystnade,
och ett eko av ständigt lyssnande"

Var bara tvungen att få upprepa det själv. :)
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

StepUp