Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skallige Jonas spelar Trumpet

Det är en sommarkväll i juli
på grusvägen står Skallige Jonas
han blåser trumpet

Han spelar upp till dans
för kossorna i hagen
som börjar bjuda upp varandra
på dansgolvet av klöver och timotej
svansarna börjar svänga
flugorna yr

Dansen fortsätter
tills de vassa taggarna på staketet
bildar ett dagg
och droppar ner i gräset




Fri vers av Akke
Läst 210 gånger
Publicerad 2010-04-27 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke