Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Derby

Derby är ett fenomen
Hulliganer ger ett sken
av att vara stark support
slagsmål startas, nån går åt

Välter bilar, kastar saker
Sedan blir det polismassaker
Batonger svingas, häktet fylls
För misshandel och hot de beskylls

Våld och sport hör inte ihop
där ska det vara glada hejarop
Heja Djurgårn, heja Gnaget
den som vinner är det bästa laget




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-02 20:33



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Håller med fullkomligen inte ska sport vara våldochbråk nej det är helt galet sån kan inte varit andemeningen från början! - superbt skrivet Gnistan!!!
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt