Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

När hjärtat förstått
att det inte sett
alla tecken som det fått
från alla som gett.

Då börjar jag inse
att jag varit blind
inte bara på ögonen




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-02 19:40



Bookmark and Share


  aol
ja så är det, bra
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt