Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbidat



Låta sig skrattas

hela vägen

upp mot ljuset

nå sprängande övermod

över hela sig


Förlorat

förlurat

förbidat













Fri vers av Anita Hanssen
Läst 219 gånger
Publicerad 2010-11-04 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen