Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur svårt det är att koppla av, vara sig själv!


Att pröva på Mindfullness…


Krama Närvaron!...
Tankarna skjuter
vilt häxringar av svampar,
kryllar gör Orden

i myrstack av minnen och...

… Du som hade frid i sinne…




Bunden vers (Tanka) av Taggsvamp
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-28 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp