Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt.

Förtroendet är borta.
Man skulle kunna kalla det ömsesidigt.
För både du och jag har tappat förtroendet för mig själv.
Dina besvikna ögon sticker i hjärtat som nålar.

Jag hör hur ordet förlåt upprepas mellan mina läppar medans lungorna flämtar till och ögonen brinner.

Förlåt förlåt förlåt.




Fri vers av EllinH
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-28 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllinH