Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

böner för livet, rättvisan och min unga vän




Flickan som vill svälja rakblad

 

du unga medmänniska

din kropp darrar i ångest

du känner inte fysisk smärta

din psykiska smärta skär genom hela din kropp

bokstäver skriver om hur din själ är avstängd

från världens ljus

 

du berättade bara sanningen í det som hände

då och nu

du ville berätta sanningen

sen kom drevet

 

han blev fri

arbetar vidare

du blev avstängd i tre år

lever på socialbidrag

efter sju års utbildning

hann inte börja arbeta

 

fri

 

igår firade du ettårsdagen av avstängningen

under täcket tillsammans med katten

 

när natten kommer vill du svälja rakblad

 

du skriver om och om igen

liv, liv, liv love, love, love liv

så kommer raden

 

"jag vill inte andas"

 

 

sen är du utloggad från facebook...

 

 

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 595 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-04-29 01:02



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Jag hittar inte ord....den gör ont den här texten...men det är en nödvändig text
2010-08-13

  erkki
Inre lidande. Och yttre. Om det nu är någon mening med att gradera dem så verkar det inre vara farligast och svårast att bota. Otäckt väl beskrivet!
2010-05-24

  papessa
fruktansvärd verklighet
2010-05-16

  Nina Nightwish
Väldigt bra text, hemsk och sorglig.. En verklighet för många.. Applåd!!
2010-05-01

  Björn Donobauer
utskriven
facebook
lifebook
odödlig
poesibok
online
2010-05-01

  Mats Henricson
En tragisk historia, mycket skickligt återberättad av dig, dokumentär ?
2010-04-30

    ej medlem längre
läskigt
2010-04-29

    Naji Yaaqoub VIP
jag känner sådana känsla
själv gjorde jag två gångar självmord försök
i fångenskapet

sorlgt och fint skrivet
applåd
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE