Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonerna


Tonerna ljuder från dig.

Tonerna så ljuva.

Tonerna rinner ner för mitt spända skin.

Tonerna av din röst.

Tonerna som slår så hårt mot min själ.

Tonerna håller hårt om mitt beslut.

Tonerna som spelar xylofon på mina revben.

Tonerna som är du.

Tonerna mördar mitt medvetande.

Tonerna gör mig tom.

Tonerna tvingar bort den vackra musiken.

Tonerna ringer i mina öron.

Tonerna skriker.

Tonerna krossar mig.

Tonerna tar över.

Tonerna av din röst.

Tonerna som jag inte kan överrösta




Fri vers av Julia Larsson olofsson
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-29 20:59



Bookmark and Share


  Izabelle Holmgren
Jag gillar idén med upprepningarna men det kändes som att det blev lite för mycket. Jag hade lite svårt att ta in hela texten. Jag tror att dikten skulle må bra av att ha något att varva med ibland så att säga. Så att meningar som "Tonerna som spelar xylofon på mina revben" står ut mer. Älskar den meningen förresten, den gjorde intryck. Jag läste liksom bara men just det där fick mig att stanna upp, gå tillbaka, läsa det igen, gå tillbaka, läsa det igen innan jag förmådde gå vidare och läsa resten.
2010-05-01

  Suzy med punkterna
Ljuv musik som blev smärtsamt slut
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Julia Larsson olofsson
Julia Larsson olofsson