Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha din blick

En blick säger mer än tusen ord

Din blick är den vackraste som jag vet

Jag ville kyssa den blicken

Kyssa dina ögon

Känna hur din blick sugs in i mig

Så det gör jag nu

Lutar mig fram och känner din underbara blick mot mina fuktiga läppar

Välbehaget rusar igenom mig

Som bara när man är som närmast sin älskade

Jag bad dig förut

"Snälla stäng inte ögonen, slut inte portarna för din blick"

"Låt mig få se dina vackra ögon"

Men du slöt dina ögonlock mot mig

Jag hatar dom

De ödesportar som skär av mig från dina ögon

Jag måste göra samma sak

Du ger mig inget val

Dina ögon ser mig nu

De förbanade portarna fins inte längre

Nu kan jag för alltid se din blick

Känna din blick mott mina läppar

Jag tänker aldrig släppa

din blick




Fri vers av Julia Larsson olofsson
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-07 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Larsson olofsson
Julia Larsson olofsson