Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öronbedövande saning... som ingen hör


”Hörde du?”

Knakandet i en själ

”Det lät jättehögt! Lyssna”

Ljudet av en självkänsla som krossas mot hårda ord

”Äsch det var inget”

Själspartiklar som strös som stenar i ett djupt hav

Sjunker tungt mot botten

”Jo! Det var något”

En människa har nått sin slut punkt


Av jord är du kommen

Jord skall du åter varda


”Äh, det var bara vinden”


Och så begravs en självbild




Fri vers av Julia Larsson olofsson
Läst 397 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-30 21:16



Bookmark and Share


  Amanda Nordstrand
Shit instämer med dom andra! Starkt och smart skrivet! Slag på slag! sKIT BRA JULO! Ett av dom bästa, defenitivt!
2010-08-09

    lärjunge
HÖÖÖR: APPLÅDÅSKORS DÅÅÅNNN...


BOKMÄRKER givetviiis!!!
2010-07-31

  NågonAnnans
Mycket fint poetat!! *applåd*
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Julia Larsson olofsson
Julia Larsson olofsson