Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suktande

Nu har du trätt iland på andra sidan himlavalvet

Platsen andas ut när mörkret lägger sin vilande hand över graven

Å gud jag skäms

Heliga Maria varför har du övergivit mig?

Han välkomnar sin kamrats hand mot sitt gråa ansikte


Du skapade mina lustar

Befria mig nu!




Fri vers av Julia Larsson olofsson
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-21 17:04



Bookmark and Share


  Izabelle Holmgren
Alltså de två sista meningarna. DE TVÅ SISTA MENINGARNA. Dom är så himla starka. Jag skulle önska att du byggde en ny text på dom orden, med mer sammanhang.
2010-11-09

  Ola Rydberg
Härlig lustfylld text
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Julia Larsson olofsson
Julia Larsson olofsson