Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland hade vi riktigt roligt


På Fyllan med Skallige Jonas

Jonas är glad och rund
han har tio öl i magen
han har suttit ner en stund
han har supit hela dagen

Han skrattar gott och myser
han känner sej på topp
texten på tröjan lyser
"Öl har byggt min kropp"

Han sitter här på Haket
och dricker vegetariskt
drömmer om nåt naket
mycket exemplariskt

Å så hans handklaver
ur sitt ettui
han rapar högt och ler
till denna melodi:

"Nu tar vi taxi till station
i fickan har vi en miljon
sen tar vi tåget söderut
följ med på resan utan slut
Nästa Eslöv och Hööör sen
är du med på den min vän
Vi dunkar genom land och sjö
och stannar upp i Malmöööö
Tar flyget till ett fjärran land
där vågor kluckar mot en strand
och hamnar där på karneval
å luften ljum å brisen sval
Här är det fart båd natt å da´
här finns allt som man vill ha
vi beställer helstekt svin
å så sjutton paver vin
sen så spelar vi roulette
och vi vinner stup i ett
Va ska man med bekymmer till
när man kan göra vad man vill
vi kommer ju plötsligt hem igen
lagom till sista beställningen"











Fri vers av Akke
Läst 196 gånger
Publicerad 2010-04-30 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke