Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bankrutt

 

nu är jag så trött
alla ord är förbrukade
jag gav ut dem
lite för lättvindigt kanske

ni applåderade
och jag förleddes att slösa
så fåfäng är jag
nu märker jag plötsligt
att det skramlar tomt i påsen
jag hade visst inget mer att ge
det var allt




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 211 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-30 12:05



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Tror jag inget på ett ringaste ögonblick.
håll i hatta.
Nu laddar hon.
2010-05-02

  aol
så igenkännande kram, men den fylls på såsakteliga
2010-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Mycket av det jag skriver blir inte ens uppmärksammat, men c´est la vie...

Dagerman upplevde att alla ord var förbrukade.
Tyvärr ledde det honom fram till en handling som är otänkbar för två levnadsglada muppar som du och jag.
Det kan ju komma nya ord...
2010-05-01

  Per Teofilusson
man kan leva utan ord.
2010-05-01

  Elaine.S VIP
Att nå ut och fram och ibland in är ett starkt behov. Att sakna sina ord som om vore de fångna är en stor förlust, likaså att våga vila i förvissningen att de kommer åter, kanske på ett nytt sätt. Lika mycket makt som orden besitter, lika maktlös kan man bli utan språket som vill förmedla sig.
Jag tror inte du är bankrutt, men jag tror räntan är lite låg just nu...den kan höjas;) var beredd!! En kram också...till dig.
2010-04-30

  © anakreon VIP
Låt bara påsen förbli öppen så fylls den snart igen!
Calle
2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger