Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... från svunna tider




Iakttagelse

 

 

Ibland blir alla Du

handklovar, tvångströja och fotfängsel

Ibland blir alla Jag

borttappade, utsuddade och tystade

Ibland beror det på mig

Ibland beror det på dig

Ibland beror det inte på någon




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 191 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-05-13 12:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärda ord som söker sitt svar.
2010-05-17

  Suzy med punkterna
Fantastiskt skrivet....kan inte säga meret...
2010-05-13

  Blåbäret
en text som kommit en bra bit på väg... och det kan tyckas så självklart och uppenbart, men vägen dit kan vara knölig och lång

passande bild
2010-05-13

  frostblomma
Så självklar.
2010-05-13

  aol
så sanna rader, för så är det,
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*