Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=J4BmadEYB-o


Ding ding värld

Överallt där jag går möts jag av galenskap
jag har slutat blunda och bara går
vem orkar ta in allt som är ding?

sopberg och bulimi, finansmän och vapen
bomba för fred, jag får tarmvred





Fri vers av Lotti
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-30 15:10



Bookmark and Share


    Jane S VIP
precis så känner jag också, knas knas knas... en slags frihetskänsla egentligen...
2010-05-01

  aol
stark känsla,
2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!