Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick en ström av tankar när jag satt på ett plan till London.


Bekännelser för mina käresta





du var min sömniga höst som övergick till en sovande vinter
ett kyligt täcke utav fruset vatten tog oss in i en gemensam dvala
; vi slöt våra ögon och förälskade oss i varandras stillbilder

du gav mig inviter till nakenhet när alkoholen med sin fräna stank,
avlägsnade ditt makeup
genom spegeln följde jag dina långsamma bomullsrörelser




*




jag gav dig fantasin du sökte,
min roterande tanke var att du verkligen förtjänade det
förstår först nu att jag dödade dig
; du tog med mina tårar


klarar aldrig av att se en öppet blödande själ
försökte alltid att fly, springa, blunda, skrika
allt för att få slippa se




*




små meddelanden på vita pappersservetter,
var vår väg mot att bilda en alldeles egen uppfattning om omvärlden
måste dock erkänna nu i efterhand att bläck utspätt med vin
försvårade mitt försök att förstå dig

sömnlösa nätter förgyllde gatorna i min vardag
; fann ju alltid dig i gränderna jag passerade



*



klarar du av att möta nederlaget som vi i en evighet har väntat på
stå stark,
förvänta dig inte en beskyddande klippa i blåsvädret

vi ville spendera alla nätter så nära varandra det gick
dela samma täcke, samma rymdbubbla
; vår verklighet bestod av cigaretter och hemgjort vin




*







Fri vers av Louisedottern
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-30 17:43



Bookmark and Share


  Amorina
Vackert!
2010-04-30

    tehdog
Props till gravmedtagna tårar och Iphone. Suveräna greker I sanden bakombalkongväggen ;) sedan så gick skiljeteckenkedjan av i mitt cykelhjul. Ett hjulbent nyckelben kanske? €(;
2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern