Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grät.


Känslosam implosion i magtrakten




regndropparna mot plåttaket över oss skapar en dämpad atmosfär
dimman söker sig ner i mina lungor och raserar dess välputsade insida

spenderade minuter av en evighet i väntan på bussen till dig
hållplatsen halvvägs mot din existens innehåller vyer utav ljuskäglor
som varsamt penetrerar landskapet som flyr framför mig
; asfalten får våldsamt möta regndropparnas kroppar


*


berusningens närvaro avvisas av den starka saknaden jag har,
efter dig
; dina läppar som möter mina skulderblad och startar en ryggradsblixts resa genom kroppen vår







Fri vers av Louisedottern
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-01 00:52



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
gråten din fortplantade sig ända till Finland
2010-05-01

  stenen/ Yv Ericsson
Oj va bra!
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern