Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste något otroligt i lokalblaskan nu på morgonen....


"Trendnissen som riskerar sin image !"

En av lokaltidningens yngre medarbetare, en självutnämnd "trendsättare", som jag ,visserligen, läser, men med klar skepsis,eftersom jag betraktar honom som synnerligen ytlig, samhällsfrånvarande och med en musiksmak som tenderar åt det "smalspåriga hållet". Dock är han,emellanåt, ganska rolig, därav mina "studier" av hans inlägg .
I morse fick han dock mej att ,nästan, sätta kaffet i vrångstrupen ! Denne, vanligtvis, ganska coole och nästan känslokalle "trendnisse" RISKERAR sin image genom att avslöja att han ALKOHOLVÄGRAR ! Om man ska tro honom så är det väldigt "illa" ur popularitetssynpunkt att hävda sin nykterhet ! Men han framhärdar !
Han ska fortsätta att vara "ocool" (som han själv skriver...) på detta område !
Mycket MODIGT av denne trendnisse ,som jag, hädanefter, kommer att läsa med betydligt mildare ögon......

--




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-01 11:06



Bookmark and Share


  aol
gillas Mats bra skriftat, tar själ en eller två vhiskysmuttar 12 cl
om året
2010-05-01

  Mats Henricson
Det hedrar dig, Larz, måste bekänna att jag, fortfarande, vid några få tillfällen per år, förfaller till dryckenskap och vidhängande berusning...
2010-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag alkoholvägrar också. Totalt.
Det gjorde även Kerstin Thorvall.
Ingen av oss har skämts för att proklamera detta.
Men det kanske beror på att både Kerstin och jag alltid betraktats som galna, så vi hade inget att förlora.
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska