Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt Översatt: "Kläm åt Arsenikarna - Tävling"


"Fuck the Asholes - Contest !"

Reglerna är enkla : Varhelst "de" dyker upp på sajten, skynda dit och bemöt dem med deras EGNA VAPEN : "Fula ord, generaliseringar, hånfulla och obefogade gliringar, totalt substanslös ironi, intelligensbefriade generalangrepp (på vissa skribenter här) och allmän frustration över det mesta !"

--




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 245 gånger
Publicerad 2010-05-01 12:50



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Fick ett nytt epitet nyss ,av en skribent här (som,tydligen, avskyr min blotta existens) : "Sajtens ledande pucko !" Motvilligt blir jag nästan lite smickrad, "Ledande" innebär ju att man går allra främst bland puckona och, om man tolkar denna skribent korrekt så finns det många puckon på denna sajt , alltså ,hör upp, ALLA Puckon, Generalpuckot har ordet !
Skämda skämt åsido, jag blockade denne man när de personliga otidigheterna mot mig slog alla tidigare "olympiska rekord" och det visade sig helt omöjligt att föra en NORMAL diskussion med vederbörande.....
2010-05-01

  lycksele
Trevligt initiativ, Mats.
Jag försöker med sansad kritik, men hur pass bra räcker det?
Ibland känns det som att stänka vatten på gåsar. Man har inget hört. Andra gånger blir jag bemött som om jag försökt mörda textförfattaren.

Nä, som du säger. Det är nog dags för hårdhandskarna på!
Och kom då ihåg att lägga HELA kroppsstyngden bakom slagen. Så mycket hann jag då lära den korta tid jag var med i boxningklubben i min ungdom. Det finns dom som tror att The Noble Art of Selfdefense är att stå och vifta med armarna.
Det är fel.
Slaget ska engagera dom STORA musklerna och utnyttja TYNGDEN i din kropp. En rak höger hämtas faktiskt från mattan, fötterna och allt detta landar sedan förhoppningsvis på en hakspets.

/lycksele
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska