Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha en fin Valborg med Alf Henrikson

"Säg är det inte roligt och bra
att våren är kommen och vintern ra´"

Jag önskar Er alla att ha det så skönt
i den skiraste årstid i ljusljust grönt.

Walborg




Bunden vers av walborg
Läst 836 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-05-01 20:51



Bookmark and Share


  aol
oj s fint, grattis i efterskott på namsdagen vännen,
2010-05-05

  En strimma av guld
Hoppas du hade en fin valborg också. Tack så mycket.
2010-05-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ha det så himla gott själv
2010-05-02

  erkki
Jomen tack. Men hur får du in Alf Henriksson i bilden. Fast hans minne förtjänar all uppmärksamhet. God Fortsättning!
2010-05-02

  Lavinia Röd
Ja, äntligen så är våren här och smeker värmde på våra frusna kroppas och själar. Jag önskar dig också en härlig tid nu i vår men även till sommarne. ;; Tack Walborg! ;)
2010-05-02

  Lindalou
Grattis i efterskott från en som heter Valborg i andranamn. ;-)
2010-05-02

  © anakreon VIP
Innstämmer i hyllningskören
Calle
2010-05-02

  Monika A Mirsch VIP
Å det samma önskar jag dig och hoppas du firar Walborg än en dag - det är du förtjänt av! GRATTIS!
2010-05-02

    Bodil Sandberg
Grattis på namnsdagen i efterskott Walborg!!kraaaaaaam
2010-05-02

  Catharina Edin VIP
Tack detsamma, raraste Walborg!
2010-05-01

  stenen/ Yv Ericsson
Grattis i efterskott Walborg. Hoppas du har det fint. Nu kommer tiden då livet blir mera värt att leva:)
2010-05-01

    ej medlem längre
Våren är alltid lika välkommen.. och Valborg är startskottet. Önskar dig en trevlig fortsatt Valborgskväll.
2010-05-01

  Ingela Svenson VIP
HJärtan fint, och Grattis i efterskott på namnsdagen!
2010-05-01

    papillon
Det är inte utan att han har fått träda i tjänst, just ídag!
2010-05-01

  Eva Langrath VIP
Tack för en så fin hälsning och jag önskar detsamma till dig. Kram
2010-05-01

    Annika J
Fast nog rasar vintern just nu. Kanske för att den vet att dess tid är kort!
2010-05-01

  Måna N. Berger
Ja men! Det var ju din dag, hela da´n! Grattis fina Walborg!
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg