Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är väl inte helt seriöst men det finns en del allvar bakom.....


Otroliga sanningar !

"Att Universum är oändligt !" När man tänker på det så blir man,egentligen, helt förstörd ! Det ska ju finnas ett slut på allting:Toarullen, Livet, Bilens tändstift, Bokens sista sidor mm mm . Men INTE Universum, nähä ! Visst är det frustrerande på något sätt ! Och VAR är himlen nå´nstans där S:t Pär sitter som dörrvakt och släpper in,alternativt nobbar ? HUR kan himlen finnas om universum är oändligt ?


"Att det , under oss, långt ner i jordens inre BRINNER en EVIG GIGANTISK ELD (den sk MAGMAN) !" VARIFRÅN får denna magma sitt bränsle ? HUR kan det bildas syre (som elden måste ha för att brinna) så långt under jordytan ? Och ÄR vulkanernas utbrott magman som "bråkar" och har Islands "heta källor" något med magman att göra ? Förmodligen finns det forskare som kan svara på dessa frågor, men HUR säkra är de svaren ?


Och VARFÖR får människor som ALDRIG , i hela sitt liv, rökt EN ENDA cigg, LUNGCANCER ? Det fick min mormor , hon blev bara 68, inte ett bloss hon tagit, hon levde väldigt sunt..... Säkert finns det medicinska forskningsrön som förklarar detta, men jag har aldrig sett några..... Och som jämförelse, min far rökte i 40 år men är nu 90 och har ALDRIG haft cancer ( i någon form) .


Det här är så intressant så jag återkommer med fler exempel, det kan ni lita på.....

-----










Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-01 22:19



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Och i universum finns sju identiska jordar med våra kopior som knallar runt. det är jag övertygad om.
Magman måste brinna för att allt skall kunna få kraft. Som en panna typ.
Och att man lika gärna kan röka. det spelar ju ingen roll egentligen.
bra text!
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska