Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de dansar

 

 

vingar snuddar vid

lyfter hav

 

 

skog stiger in i blick

 

höga bergs

 

skimrande regnbågsljus

 

 

vingar sveper

nuddar vid

 

hennes panna

 

hon reser sin gestalt ur gräshavs smaragder

 

böljande slöjor

rör vid

 

avslöjar kroppslinjer

 

vingar är armar om

hon sveper in

 

de dansar

sol upp gång

 

skillnad icke längre är

mellan himmel och jord

 

de är cirklar

av liv

givna

 

i hav

 

droppar stiga

regn falla

 

de

är

jordehimmel




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-01 22:41



Bookmark and Share


  firefire
dina ord smeker ömt ens själ..tack för det...
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser