Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byte

Bortom all tro
ser jag havsörnen
cirkla över mig
var jag än går
kan den se mig
vet var jag finns




Fri vers av Akke
Läst 221 gånger
Publicerad 2010-05-02 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke