Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi två är rymdfarare.


Morgonfilosofi under en väns fågelskådespeleri





hur kan man låta sig begränsa livet
detta stora vackra som bara existerar framför oss
matar oss med chanser, ord, kärlek, berusning

; vackra saker




hur kan man missa att vara färgglad,
och att inte begränsa sig till sig själv
utan göra vad man njuter mest av
inte låta oss fångas utav definitioner och ord
bestämmelser över hur vi ska känna eller hur vi ska vandra längs vägen vi själva omedvetet bygger

; älska med mig







Fri vers av Louisedottern
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-02 12:36



Bookmark and Share


    Viking Holmström
Jag älskar nästan titelen bättre än dikten :P Men det finns verkligen en skön känsla i den som är härlig! Bra jobbat!
2010-05-22

    tehdog
kompakt
2010-05-02

    ej medlem längre
Jag ler varmt åt känslan din dikt lämnar hos mig. Ett lyckorus av förnöjsamhet och glädje:)
Gillar hur du använder ; i layouten. Snyggt och effektfullt!
En medrycknde rymdfarerifilosofisk alster som jag sparar!:)
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern