Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sagoälven

sluter

 

ögon

 

ser sagoälven

 

skimrande ljusvacker flyta

 i gräsvingehänder

 

strömmande

 tindrande

 

rör

vattenfolks fingrar

vid strängar

 

älskade sagoälv

oändligvacker är du

 

vill inte lämna

 

 

för en stund ser jag

i mina händer

sagosjö

 

i

ett

 ögonblick

 

är min rörelse att skölja

mitt ansikte

 

 stannar

 

sträcker fram handskål

 

 

drick sorgesjäl

drick




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-02 15:17



Bookmark and Share


  firefire
jättefint!
2010-05-04

  Stefan Höglund
Man ser ett Bauer porträtt framför sig fint!!
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser