Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt av min vän konstnären Mauritz Karström


Min son är Gud

Alla målare är
Gud
.....utom dom som
målar skit.....




Fri vers av Akke
Läst 212 gånger
Publicerad 2010-05-03 10:33



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Hahaha
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke