Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vore roligt om ni ville kommentera :)


knivskärningen i förtvivlade kroppar

stunder av längtan
hopp och förtvivlan
i höstens bleka dimma
vill jag vara med dig
du är min form
platta och motiv
mina pensel drag regninga nätter
min dam
mitt hjärta och livskambrat
du vill forma liv i mer
låta mig vara en del
när jag vill vara allt
allt som du är
för en tapper, benig, oslipad konstnär
allt det du är för mig
alla nätter
mornar, sekunder
jag tänker på dig
du vill leva med mig,
och jag,
kan dö för dig
du frågar om det inte räcker
varför det inte
vad jag vill och begär
jag blundar i solskensljus
du drar handen längs min högra skuldra
frågar om vi ska hem ikväll
jag säger nej
för att slippa se dig gå
från trasiga lakan
för något bättre, finare
och du skriker
för du förstår inte varför jag inte skrattar och ler
och jag gråter
för jag vill ju bara
att du ska älska mig
jag vet inte om jag kan
vet inte hur
du ska förstå
se och höra att jag kan dö
för dig
vad gör jag för fel
och vad vill du mig
för ranglig och svag för det här
om du inte vill ha mig
på riktigt




Fri vers av tigertänder
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-03 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tigertänder