Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft

ingenting är roligt längre
varje gång blir jag påmind om det
önskar jag hade någon att sakna
önskar att jag kunde beskriva nätter att kedjeröka
men jag röker inte
önskar att du vore min
fast du inte är någon
önskar kanske att du vore verklig
ett revben att ta på
eller två
tre
önskar att det fanns stunder att titta i marken och blunda
samtalsämnen att undvika
ärr att gömma
fast det bara finns ett tomrum jag inte kan fylla
aldrig haft konstnärshänder
vet inte hur man gör
famlar för att ha något att ta på
men hittar bara genomsyrande luft
kanske är jag bara skapad för att andas
din begagnade luft




Fri vers av tigertänder
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-30 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tigertänder