Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grus

Jag kände en gång en flicka
med rispade handleder
sliriga spår enda upp till nyckelbenen
hon var alltid lite rödhårigare än oss andra
Hon målade bilder av flickor i basker
och rökte för många cigaretter
romantiserade fel saker
sprang i hårda sängar
kysste farliga kindben
jag kände en gång en flicka
när träden fortfarande blåste
för att kompensera de grusiga väglagen




Fri vers av tigertänder
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-29 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tigertänder