Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min

Efter alla cigarett fimpar och tomma öl glas
Alla fumliga kyssar och mörka nätter
Rökmoln mot taket
Så är jag hans
Så ligger han på min säng
Medan rökmolnen sipprar mot taket
Och läpparna domnar bort
För nu är han min
Bara min




Fri vers av tigertänder
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-04 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tigertänder