Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sångtext ur byrålådan


Vi

Det handlar inte om dig eller mig
utan om vad vi blir när vi blir tillsammans
När Du och Jag blir Vi
Det handlar inte om främmande känslor
utan om dolda rädslor
Paranoia och fobi

Det kan få mig att säga ord som jag vet skär sönder som rakblad
Men när jag sårar dig som mesta så är det mig själv jag inte förstår
Om vi bara kan läka såren innan vi förblöder
så är det en bit styrka vi sår

Det handlar inte om att visa sin styrka
Utan om att visa sin svaghet
Vågar du blotta din hals?
Det är en fråga om modet i Tilltro
och om modet att älska
Det största modet av allt

Det kan få mig att stöta bort mig och rusa emot dörren
Men när jag springer som fortast är det jag älskar dig som mest
Om vi bara kan ge varandra en del av våran rädsla
Så är det en bit framtid vi sår




Bunden vers (Rim) av L8 Hurtig
Läst 357 gånger
Publicerad 2010-05-03 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L8 Hurtig
L8 Hurtig