Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömma

En kall månskenskväll skall du dansa
Åter i det bleka ljuset
I vargtimmen skall du vakna
Långt utanför dig själv
skall du lämna kroppen kvar
men endast för en evighetssekund

och dansa, dansa, sväva
Sedan skall du vakna igen
med nya krafter
en ny morgon




Fri vers av L8 Hurtig
Läst 355 gånger
Publicerad 2008-12-09 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L8 Hurtig
L8 Hurtig