Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavla för morgondagen

Leker Liv 00:28 natten till onsdag
Målar glada ansikten som jag kan bära imorgon

Fast Glöden har stelnat så den kulören får saknas
Ersätter den med Duktigheten för de påminner en aning om varandra
om man inte tittar efter

Det är lite kallt att måla på vintern
Fingrarna stelnar liksom
Alltför lätt blir det grinande Clowner
som doftar Ironi




Fri vers av L8 Hurtig
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-10 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L8 Hurtig
L8 Hurtig