Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick... Tack...

Tick
Tack
Tick
Kan du inte höra den?
Tiden som går.

Du måste lyssna noggrannare
för det är den som skall läka dig








Kan du ännu inte höra den?




Fri vers av L8 Hurtig
Läst 356 gånger
Publicerad 2008-12-10 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L8 Hurtig
L8 Hurtig