Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se åt andra hållet

Du grävde efter dina ådror
för att tvinga in falsk glädje
medan mina låg blottade
i strålkastarljuset

torkade i hettan
medan allas ögon såg rakt igenom...

...att se krävde för mycket ansträngning



Jag återväcktes av elektricitet
medan din falska glädje
högg mot strupen
och förgiftade

injicerade maktlöshet
medan allas ögon såg det de ville...

...att reagera krävde för vass verklighet






Fri vers av L8 Hurtig
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-09 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L8 Hurtig
L8 Hurtig