Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan sommar

du väckte mig den där sommaren
du fick mig att andas igen

du lärde mig smärtan
som kom under hösten

du släckte allt hopp under vintern
och nu väntar en sommar utan liv

avsaknad och kyla som griper tag om mig
hoppas att sommaren aldrig återvänder




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-03 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP