Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berättaren


Jaha... så satt han då där igen, på din sängkant
medan du sakta lyssnade på hans berättelse om
stora ting i världens närhet och oändlighet.

Förundrad var han, över ditt tålamod med hans
dåliga ordförråd, emedan han på bruten esperanto
och latin, tragglade han sig igenom sin uppdiktade
och improviserade historia om troll och allehanda
övernaturliga väsen.

Du log mot honom och tackade för den fina historien.

Han reste på sig och lämnade dej med en önskan om
en god natts sömn..

Sakta vandrar han in bland skuggorna igen medan
du obemärkt sover vidare...




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-03 23:28



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Fint komponerade meningar!
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders