Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är fridfull som en sommarkväll.


Morgonskatter





det sägs att morgonstund har guld i mun
men jag finner inget värdefullt alls bland mina lakan
förutom när jag stöter på en ängel

; du




älskar att se på dig när du sover
så fridfull och problemfri
ditt hår flyter ut över hela kudden
och jag pussar dig på kinden
skäms när jag råkar väcka dig

men du ler bara

; vi kysser varandra






Fri vers av Louisedottern
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-04 07:19



Bookmark and Share


  Noomi Henning
så vackert skrivet ^^
2010-05-05

  Carina Larsson
Vilken härlig morgon. Fin, mycket fin, text.
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern