Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...utan dig (2007)


Svårigheten med att gå vidare...

Min oförmåga
att gå vidare
har satt sin fokus
i dig
Lite maniskt
och mycket krampaktigt
hänger du kvar
Du har inget val
Men jag tror att det är lättare
att laga något gammalt
än att börja om
från början
med någon annan.



Skulle det vara svårare att svärta ner ett vitt ark
än att sudda ut den från ett fullt?



Det är nog naivt av mig
jag kan ju riktigt se
vilka avtryck
vi gjort på varandra
Som när man suddat
över hela ytan på ett papper
som blir fullt
med svaga märken
efter allt som tidigare
stått skrivet där

som ärr
från en dålig historia.


Du är kvar
inte för att jag tror att du älskar
mig än
Du är kvar
för att jag tror att det är lättare
för mig
att älska dig
Igen
Än någon annan.




Fri vers av Ninija
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-04 09:05



Bookmark and Share


  yoakimu
"Som när man suddat
över hela ytan på ett papper
som blir fullt
med svaga märken
efter allt som tidigare
stått skrivet där"

Briljant! Det gör ont att läsa. Inte kniv-i-hjärtat-ont, utan molande värk, känslan att nåt inte är riktigt rätt....
2010-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninija
Ninija