Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en dörr

Som en dörr

som jag alltid lämnat på glänt

som kastar in en strimma

ljus i mörkret.

Vetskapen om att den står öppen

är den lilla trygghet jag behöver

för att kunna fortsätta

som om ingenting har hänt.




Fri vers av Ninija
Läst 435 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-05 08:39



Bookmark and Share


    hejmartina
du har ett flyt i dina texter som jag verkligen gillar
2010-12-16

  yoakimu
Suggestiv, sparsmakad, effektfull. En strimma hopp.
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninija
Ninija