Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi är inte min grej

Poesi är inte min grej
men jag vill greja det
för jag har så mycket jag måste säga
för att inte brista i sömmarna
och de är så dåligt sydda
inte med en sån där bra overlock
(åh, en sån borde jag fixa)
jag kan inte göra vackra meningar
men jag menar vad jag säger
och jag behöver säga vad jag menar
för att inte spricka
spricka av mig själv
du vet som ett tetris
när man inte hunnit lägga alla bitar
på rätt plats
(shit vad stressigt det kan vara)
precis så blir det
så ursäkta att jag bara slänger fram orden
tillsynes helt utan omsorg
poesi är verkligen inte min grej
men jag vill greja det
för poeten i mig känner så mycket
och det får inte plats på insidan




Fri vers av Ninija
Läst 480 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-25 13:14



Bookmark and Share


    hejmartina
mycket härlig text ! hihi
2010-09-29

  Anna*
Joooo, det är verkligen din grej. Du skriver fullständigt härligt och läsaren får flyta med. Gillar dina små paranteser för de säger väldigt mycket också och ligger helt rätt i sammanahanget. Bra!
2010-08-26

  Mats Henricson
Jag tycker att du fixar det här riktigt bra ! En kul text med härlig rythm !
2010-08-26

  yoakimu
Det är det visst det! Poesi alltså. Din grej alltså. Härlig text, som vanligt fantastiskt bildspråk. Älskar tetrisliknelsen. Mer mer mer!
2010-08-25

    Melona
jag gillar verkligen det du skriver, ärligt flöde
med raka rör. du äger poesins förmåga. iallafall i den här texten.
2010-08-25

  Shininkagemusha
Poesi är tydligen din grej. :) Skönt flöde.
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninija
Ninija