Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsskillnad

Du frågar hur länge jag blir borta
jag tar i så att jag har gått om tid
så att du inte ska bli besviken
så som jag brukar bli
när du alltid är sen.
Men när jag kommer tillbaka förtidigt
är det som att jag stör din ensamhet
och du blir besviken.




Fri vers av Ninija
Läst 429 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-15 16:06



Bookmark and Share


    hejmartina
gillade verkligen den här. rak och enkel, men ändå vacker
2010-12-16

  Shininkagemusha
Skarpt, skär lite. Den kallsinnigt konstaterande tonen är det som gör mest ont.
2010-10-15

  yoakimu
Å,det gör ont att läsa. Blir ledsen av innehållet :(, men glad för att texten är så välgjord :)
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninija
Ninija